Tel: 0486-464877     |     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omvormers

Bij zonnepanelen is er altijd een omvormer nodig, deze is zeker zo belangrijk als de zonnepanelen zelf. Om ervoor te zorgen dat u het hoogste rendement uit de panelen haalt, werken wij met de beste omvormers die er zijn. De omvormer zorgt ervoor dat de stroom bruikbaar is voor de systemen in huis, en dat het terug leverbaar is aan het stroomnet, waardoor u er nog meer voordeel uithaalt. Daarom zijn wij onder andere Importeur geworden van KACO omvormers, dit is de tweede grootste fabrikant van de wereld.

De KACO omvormers leveren de hoogste rendementen, dit wil zeggen dat je alles uit je panelen kan halen wat erin zit. Met KACO haalt u een kwaliteits product in huis.

Daarnaast zijn wij officieel dealer van Solis. Solis is een kwaliteitsomvormer uit het verre oosten tegen zeer scherpe prijzen. Het voordeel van is daarnaast dat hij geluidsstil is en gratis externe Wi-Fi heeft. De Solis beschikt daarnaast over 2 Mpp-trekkers bij 10 panelen.

 

KACO Powador 1-fase PDF

KACO Blueplanet 1–fase PDF

KACO Blueplanet 3-fase PDF

Solis 1-fase PDF

Solis 3-fase PDF

Contact

Neem direct contact met ons op of bekijk onze referenties voor meer informatie.

De Zon

Wij zijn VCA gecertificeerd

VCA is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Onze personeelsleden zijn in het bezit van het VCA diploma, alle gereedschappen en overig materieel worden jaarlijks gekeurd en onderhouden.

Bij Sun & Wind energy solutions BV wordt er volgens de Arbo eisen veilig gewerkt.

Project Zonnepanelen

TOP