Tel: 0486-464877     |     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn sinds een paar jaar in opkomst. Omdat het klimaat verandert en de fossiele brandstoffen opraken wordt er steeds meer gezocht naar andere oplossingen. De zon is een bron van onuitputtelijke energie, zal nooit opraken en is dus een investering voor de toekomst.

Behalve dat mensen met zonnepanelen een groot stuk bijdragen aan een schoner milieu, is het voor uw portemonnee ook zeer gunstig. De energieprijs zal voor u niet stijgen en daardoor wordt het voor u alleen maar gunstiger. De zonnepanelen hebben een levensduur van 30 jaar en hoeven niet te worden onderhouden. Daarnaast nemen ze geen kostbare ruimte in beslag en liggen op een plek waar niemand last van heeft.

Allemaal redenen om het overwegen waard te maken. Gegarandeerd terugverdiend in een aantal jaar en bovendien een investering in het milieu en dus in de toekomst.

     

Contact

Neem direct contact met ons op of bekijk onze referenties voor meer informatie.

Zonnepanelen

Wij zijn VCA gecertificeerd

VCA is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Onze personeelsleden zijn in het bezit van het VCA diploma, alle gereedschappen en overig materieel worden jaarlijks gekeurd en onderhouden.

Bij Sun & Wind energy solutions BV wordt er volgens de Arbo eisen veilig gewerkt.

Project Zonnepanelen

TOP