Tel: 0486-464877     |     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Installateurs

Investeren in duurzame energie wordt voor steeds meer bedrijven en particulieren interessant. Logisch, want het is veel rendabeler om te investeren in de prestatie van een huis of gebouw, dan in de bankrekening van de energieleverancier. Ook u als installateur zal te maken gaan krijgen met deze toenemende vraag naar duurzame energie. Sun & Wind is op dat gebied uw ideale partner.

Investeer in ervaring

Als installateur wilt u enkel werken met organisaties die weten hoe de markt in elkaar zit. Sun & Wind energy uit Schaijk is wat dat betreft uw ideale partner als het gaat om de levering van zonnepanelen. Wij werken enkel met de meest hoogwaardige producten in de markt en houden hierbij scherp toezicht op de prijs-kwaliteitsverhouding. Met ruim 12 jaar ervaring op het gebied van duurzame energie weet Sun & Wind de fijne kneepjes die zo belangrijk zijn bij de installatie van zonnepanelen. Een juiste installatie is een voorwaarde van het rendement van de PV-systemen en is dus voor een groot deel bepalend voor de (goede) naam van de installateur. De verwachting van de gebruiker is immers dat de zonnepanelen minstens 25 jaar mee gaan

                     

                         

            

Contact

Neem direct contact met ons op of bekijk onze referenties voor meer informatie.

Zonnepanelen

Wij zijn VCA gecertificeerd

VCA is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Onze personeelsleden zijn in het bezit van het VCA diploma, alle gereedschappen en overig materieel worden jaarlijks gekeurd en onderhouden.

Bij Sun & Wind energy solutions BV wordt er volgens de Arbo eisen veilig gewerkt.

Project Zonnepanelen

TOP