Tel: 0486-464877     |     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sun & Wind

Sun & Wind energy biedt deskundig advies over de beste oplossing in uw situatie. Ook nemen wij u op alle mogelijke manieren de zorg uit de handen: van het regelen van zeer gunstige financiering tot het vakkundig plaatsen van uw set zonnepanelen. Kortom, Sun & Wind energy is de partner in duurzame energie in en om uw woning.


Kiest u voor duurzaam en schoon, dan kom je al snel uit bij Sun & Wind energy. Samen met u leveren wij een wezenlijke bijdrage aan de duurzame energie in Nederland. Momenteel is de rente tussen de 2,3 en 2,8 procent bij uw bank. Maar met zonnepanelen heeft u een gegarandeerde opbrengst tussen de 7 en 10 procent.


Heeft u interesse en wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw woning en vooral de voordelen die u kunt behalen, vraag dan snel een offerte aan. Aangezien elke woning anders is, en wij voor u het hoogste rendement willen halen, komen wij graag een keer langs om een offerte op maat te maken.

Contact

Neem direct contact met ons op of bekijk onze referenties voor meer informatie.

De Zon

Wij zijn VCA gecertificeerd

VCA is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Onze personeelsleden zijn in het bezit van het VCA diploma, alle gereedschappen en overig materieel worden jaarlijks gekeurd en onderhouden.

Bij Sun & Wind energy solutions BV wordt er volgens de Arbo eisen veilig gewerkt.

Project Zonnepanelen

TOP